SOLANAX: SNELSTE gedecentraliseerde Exchange gebouwd op Solana Blockchain The Bunker of Global Decentralized Finance

15 Jun 2021

SOLANAX: SNELSTE gedecentraliseerde Exchange gebouwd op Solana Blockchain The Bunker of Global Decentralized Finance

Gedecentraliseerde financiën (DeFi) bestaat pas sinds 2020, maar zet de financiële wereld nu al op zijn kop. Het snelgroeiende blockchain-ecosysteem host DeFi, dat een enorme revisie van de financiële systemen belooft door meer financiële diensten aan de massa te geven. Nu verwelkomen we Solanax, een nieuw DeFi-protocol dat bovenop het Solana-netwerk is gebouwd en dat tot doel heeft de manier waarop mensen transacties uitvoeren te veranderen.

Als een gedecentraliseerd en niet-bewaarborgend geautomatiseerd pool-gebaseerd liquiditeitsmechanisme dat transacties binnen ondersteunt. het Solana-ecosysteem, wil Solanax DeFi revolutioneren en het centrum van financiële transacties maken.

Solanax wordt gelanceerd op het Solana-netwerk, een blockchain die betere snelheid en goedkopere transacties belooft die nooit zijn bereikt door zijn eerdere tegenhangers zoals Ethereum en Bitcoin. Solanax zal betrouwbare token-swaps, handel en meer significante heroriëntatie van de crypto-wereld bieden. Met andere woorden, Solanax is voorbestemd om een ​​essentieel platform voor de uitwisseling van activa te worden. We zijn ons allemaal bewust van de uitdagingen die crypto-enthousiastelingen ervaren met de Ethereum main-net proof-of-work (PoW) consensus die traag en kostbaar zijn.

Om alle tussenpersonen, complexiteiten en tijd te elimineren -consumerende procedures uit de vergelijking, SOLANAX heeft geen orderboek, complexiteit en tijdrovende procedures uit de vergelijking. Dit geeft gebruikers naar verwachting de vrijheid om te handelen zonder angst voor censuur of het verliezen van eigendom van hun activa door fraude of hacking.

Solanax Functieoverzicht: o Gebruikers hebben volledige controle o Liquiditeit van het volgende niveau o Frictieloos opbrengst o Light-speed swaps o DeFi is sneller, goedkoper en krachtiger.

De Solanax-projectdoelen

o Schaalbaarheid - Uit te breiden DeFi door meer financiële diensten dichter bij de mensen te brengen, nog dichter bij de mensen o Financiële tools toegankelijker maken voor het grote publiek o De transactiekosten naar recordniveau verlagen door snellere transactiesnelheid o Een interface bouwen waarmee mensen een comfortabele handelsomgeving kunnen creëren (limietorders, waarschuwingen en meer). o Een centraal orderboek biedt toegang tot liquiditeit in het hele ecosysteem, zodat individuen niet afhankelijk zijn van één enkele liquiditeitsbron.

Incentives voor early adopters

Solanax wil zijn early adopters op een grote manier belonen. De beloningen komen op basis van de platformprikkels, waarbij 40% van hun totale tokenvoorraad aan hen wordt toegewezen. Het platform brengt geen kosten in rekening, dus de Stakeholders van de $VERKOCHT Token krijgen alle transactiekosten voor swaps (0,2 procent van de maker en 0,3 procent van de nemer).

Tot nu toe heeft deze aanpak aangetrokken een grote gemeenschap die interesse toont in het Solanax-project, zoals zondag te zien was bij de bekendmaking van de onderhandse verkoop!

Waarom Solana?

Solana-netwerk is als mensen een niche in de blockchain-familie aan het maken beschouw het als een beter alternatief met meer geavanceerde functies waar ze in de loop der jaren naar hebben verlangd. Solana gebruikt de zwakke punten van Ethereum en andere blockchain-netwerken om een ​​platform te creëren dat zal bieden wat er in de industrie ontbrak. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld zijn strategieën opnieuw geëvalueerd en breidt nu zijn capaciteit uit om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar snellere blockchain-services. Ze willen hét netwerk zijn voor gedecentraliseerde applicaties.

Solana blockchain is gebaseerd op proof of history (PoH), een nieuwe methode om transacties te verifiëren die behoorlijk populair blijken te zijn. Ze gebruiken PoH om de schaalbaarheids- en snelheidsproblemen op te lossen die historisch gezien de ontwikkeling van Bitcoin en Ethereum hebben beperkt. Dat wil zeggen, naarmate deze netwerken zich uitbreiden, worden ze vaak geconfronteerd met transactiesnelheid en tijdsbeperkingen voor bevestiging, wat bijgevolg leidt tot hoge transactiekosten. Via PoH kan Solana duizenden transacties per seconde afhandelen, wat niet te vergelijken is met de 15 transacties van Ethereum. Dit is zeker de moeite van het bekijken waard, aangezien meer mensen op zoek zijn naar goedkopere transacties. Bovendien werkt Solana eraan om deze te bereiken door een sterk gevoel van veiligheid en decentralisatie te handhaven.

Solana en DeFi Projects

DeFi-projecten richten zich op decentralisatie van financiële toegang door deze beschikbaar te stellen aan de massa's. Financiële toegang wordt gezien als de beste manier om de kloof tussen arm en rijk te verkleinen op weg naar een betere samenleving. Deze technologieën zullen het leven van veel mensen aan de andere kant van de wereld, die voorheen geen toegang hadden tot financiële instrumenten waarmee ze in een kapitalistische wereld konden concurreren, blijven verbeteren. We kunnen eenvoudigweg concluderen dat investeren in een toekomst waarin iedereen meer gelijk is een goed idee is.

Wij bij Solanax geloven dat Solana een belangrijke speler zal zijn in de cryptowereld, ondanks dat het een nieuw blockchain-netwerk is. Aan de andere kant vervormt het team achter Solana discreet de crypto-omgeving met nieuwe financiële mogelijkheden. Solana heeft onze interesse gewekt en we hebben een groep cryptoprofessionals van over de hele wereld verzameld om samen te werken aan het Solanax-project. De bunker van wereldwijde gedecentraliseerde financiën.

SOLDonomics

Totale voorraad: 80 000 000 VERKOCHTE tokens

Privéverkoop: totale beschikbare voorraad – 10.000.000 VERKOCHT Periode: 06/ 06/2021 – 25/06/2021 Tokenprijs – $ 0,1 met een wachtperiode van 3 maanden; Tokenprijs - $ 0,15 zonder wachtperiode;

Initiële ruilaanbieding: totale beschikbare voorraad - 10.000.000 VERKOCHT Ronde 1: 28/06/2021 - 05/07/2021 | $ 0,20 | Beschikbare voorraad: 5.000.000 VERKOCHT Ronde 2: 08/07/2021 – 13/07/2021 | $ 0,25 | Beschikbare voorraad: 3.000.000 VERKOCHT Ronde 3: 16/07/2021 – 19/07/2021 | $ 0,30 | Beschikbaar aanbod: 2.000.000 VERKOCHT

 

Bekijk onze website en Twitter voor meer informatie over de aankomende release, Airdrop, IEO en Private Sale.

https: //solanax.org/

https://twitter.com/Solanaxorg

Witboek: https://solanax.org/whitepaper.pdf