Ripple verwelkomt nieuwe advocaat omdat een juridisch expert de laatste motie van de SEC bekritiseert

26 Jun 2021

Ripple verwelkomt nieuwe advocaat omdat een juridisch expert de laatste motie van de SEC bekritiseert

  • Ripple heeft een nieuwe advocaat in zijn team verwelkomd die de belangen van voorzitter Chris Larsen zal vertegenwoordigen in zijn juridische strijd met de SEC.
  • Procureur Jeremy Hogan heeft de motie van de SEC verweten om de afzetting van William Hinman te vernietigen en hij gelooft dat rechter Netburn de afzetting zal toestaan.

Ripple heeft een nieuwe advocaat verwelkomd terwijl het doorgaat met het bestrijden van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission voor de rechtbank. De nieuwe advocaat zal de belangen vertegenwoordigen van Chris Larsen, de Ripple-voorzitter, voormalig CEO en mede-oprichter. De advocaat voegt zich bij het team op een moment dat de laatste strijd gaat over de afzetting van William Hinman, een voormalig SEC-directeur. En volgens een juridisch expert bevat de laatste motie van de SEC om Hinman's afzetting te vernietigen een paar grote fouten.

Ripple diende vrijdag een kennisgeving van verschijning in in het zuidelijke district van New York en onthulde dat advocaat Sarah J Prostko had zich bij het team gevoegd. Sarah zal optreden als raadsman van Larsen, de Ripple-voorzitter. Sarah verleent haar diensten via Paul, Weiss, Rifkind, Wharton & Garrison, een internationaal advocatenkantoor met het hoofdkantoor in New York.

Sarah is magna cum laude afgestudeerd aan de New York University School of Law. Ze studeerde ook aan de American University en is toegelaten tot de balie in de staat New York.

#XRPCommunity #SEC_NEWS v. #Ripple #XRP Advocaat Sarah J Prostko is namens Chris Larsen in de zaak verschenen. Welkom bij Team Ripple. De achtergrond van advocaat Prostko is hier te vinden:https://t.co/qpIowsk4ly pic.twitter.com/5wTQX2ZPqh

— James K. Filan (@FilanLaw) 25 juni 2021

Sarah voegt zich slechts twee weken na alweer een vooraanstaande advocaat bij het team. Op 11 juni bracht Ripple Nicole Tatz aan boord om de belangen van CEO Brad Garlinghouse te vertegenwoordigen. Destijds verloor de SEC haar senior procesadvocaat Dugan Bliss.

Juridisch expert: rechter Netburn zal Ripple toestaan ​​om Hinman af te zetten

Eén juridisch expert gelooft dat rechter Sarah Netburn Ripple zal toestaan Hinman af te zetten. De voormalige directeur van de SEC was directeur corporate finance. Terwijl hij in deze rol was, verklaarde hij beroemd dat Ether en Bitcoin geen effecten waren.

De SEC heeft geprobeerd deze afzetting te vernietigen en noemde verschillende redenen waarom de rechtbank Ripple niet zou moeten toestaan ​​de voormalige directeur af te zetten.< /p>

Lees meer: ​​Ripple wil voormalig SEC-directeur William Hinman afzetten, maar de toezichthouder vecht hier hard voor

Advocaat Jeremy Hogan gelooft dat rechter Netburn de kant van Ripple zal kiezen. In een recente video verwees Hogan naar een soortgelijke juridische strijd waartoe de rechter besloot, die destijds een zaak betrof waarin Saoedi-Arabië werd beschuldigd van het orkestreren van de aanslagen van 9/11.

In die zaak zei de rechter dat oordeelde dat de eisers een breed scala aan vragen konden stellen, zolang ze niet gingen over "de besluitvorming van ambtenaren in de uitoefening van officiële functies".

Dus ja, ik denk dat ze de afzetting om verder te gaan onder voorbehoud van de juiste bezwaren van de SEC bij afzetting, maar ik denk dat er een afzetting zal zijn.