Need for Speed ​​Soundtrack Componist Tom Holkenborg kondigt veiling aan voor 'Soundtrack Of Your Life' Gepersonaliseerde Audio-odyssee

14 Jun 2021

Need for Speed ​​Soundtrack Componist Tom Holkenborg kondigt veiling aan voor 'Soundtrack Of Your Life' Gepersonaliseerde Audio-odyssee

Los Angeles, Californië, 14 juni 2021,

Tom Holkenborg, een van Hollywood's meest begeerde componisten, heeft aangekondigd dat hij een echt uniek offer zal brengen, door de score voor iemands leven te creëren. Holkenborg is een blockbuster-componist met onder meer Zack Snyder's Justice League, Mad Max: Fury Road, Deadpool en Godzilla vs Kong. Hij heeft een reputatie opgebouwd als full contact componist en heeft gewerkt met regisseurs als Peter Jackson, Robert Rodriguez, James Cameron, Tim Miller en Zack Snyder. De 'Soundtrack to Your Life'-veiling begint om 12.00 uur EST op 16 juni 2021 op AmplifyX, een NFT-platform gebouwd op de energiezuinige Tezos-blockchain.

Het 'Soundtrack Of Your Life' NFT-concept is ontwikkeld door Holkenborg als een aanbod dat de grenzen verlegt van wat mogelijk is met NFT's. Holkenborg zal een originele partituur van meer dan 20 minuten maken, gebaseerd op een interview met de winnaar, die de unieke overwinningen, liefdesverdriet, herinneringen en emoties die deel uitmaken van hun leven samenvat. De NFT-veiling is een kans om een ​​van Hollywoods unieke componisten een echt gepersonaliseerde audio-odyssee te laten schrijven voor jou of een geliefde. Institutionele nieuwkomers zijn ook welkom om deel te nemen aan het bieden.

“Dit is mijn eerste echte verkenning van de blockchain, ik ben zeker nieuwsgierig om meer te experimenteren, aangetrokken door zijn transparantie en gedecentraliseerde aanpak”, zei Tom Holkenborg. “Onder de hype voelt het nog steeds behoorlijk punkrock en doe-het-zelf, en ik geloof dat er binnen de Blockchain grote mogelijkheden bestaan ​​om makers te helpen. Het is altijd goed om na te denken over het verleggen van de grenzen van hoe en waar muziek kan gaan, en om samen te werken met artiesten in andere media. Ik ben zeker niet de eerste in de NFT-ruimte, maar ik dacht dat de Soundtrack Of Your Life mijn kans was om iets anders toe te voegen en iets totaal unieks te maken. Het wordt leuk!”

Holkenborgs NFT-drop zal bestaan ​​uit 15 veilingitems, inclusief de veiling voor de ‘Soundtrack Of Your Life’. De NFT-veiling omvat het eerste originele niet-filmgerelateerde werk van Tom sinds 2012, de single 'Despite All That Was' en drie originele kunstwerken in samenwerking met beeldend kunstenaar Space Renders (Juan Piana) die eerder heeft gewerkt met makers als Camila Cabello, Machine Gun Kelly, Jake Paul en anderen.

"We bouwen de toolkit om makers te helpen kapitaal aan te trekken, aanvullende inkomstenstromen te creëren en op nieuwe manieren met hun fans om te gaan", zegt AmplifyX CEO Adam Cowherd.

De veiling zal plaatsvinden op AmplifyX, een door FINRA en SEC geregistreerd platform dat de kruising van NFT's en effecten opnieuw uitvindt om digitaal eigendom en het genereren van inkomsten te transformeren in technologie, financiën en populaire cultuur. AmplifyX is gebouwd op de Tezos-blockchain, een energiezuinig Proof of Stake-blockchainnetwerk dat 2 miljoen keer minder energie verbruikt dan Proof of Work-blockchains zoals Bitcoin en Ethereum. 10% van de veilingopbrengst wordt gedoneerd aan Leonardo DiCaprio's Earth Alliance liefdadigheidsinstelling.

Veiling begint om 12.00 uur EST op 16 juni 2021 op AmplifyX, gebouwd op Tezos.

###

Over Tom Holkenborg: 

https://tomholkenborg.com/biography

Over AmplifyX:

AmplifyX is een door FINRA en SEC geregistreerd platform dat de kruising van NFT's en effecten opnieuw uitvindt om digitaal eigendom en het genereren van inkomsten te transformeren in technologie, financiën en populaire cultuur. AmplifyX is gemaakt om transparantie, rechtvaardigheid en eigendom van artiesten naar de muziekindustrie te brengen. Wij geloven dat artiesten het recht hebben om hun meesters te bezitten, hun creatieve reis te beheersen en een meerderheid van hun royalty's te behouden. Lees meer op amplifyx.com 

Over Tezos: 

Tezos is slim geld en herdefinieert wat het betekent om waarde aan te houden en uit te wisselen in een digitaal verbonden wereld. Een zelf-upgradebare en energie-efficiënte blockchain met een bewezen staat van dienst, Tezos past naadloos de innovaties van morgen toe zonder netwerkverstoringen vandaag. Ga voor meer informatie naar tezos.com

Contactpersonen
  • Pers
  • Info@marketacross.com