KuCoins KCS is meer dan alleen een munt, het is een levensstijl

25 Feb 2021

KuCoins KCS is meer dan alleen een munt, het is een levensstijl

Als je KuCoin niet kent, moet je je onder een rots hebben verstopt. KuCoin wordt beschouwd als een superster in de crypto-uitwisselingsbaan. Ze zijn vooral bekend om hun digitale uitwisseling, die in 2017 werd gelanceerd, en een enorme selectie van meer dan 200 projecten herbergt. Als u een token lanceert, zult u waarschijnlijk eerst KuCoin benaderen voor een vermelding. Nu maken ze echter furore met hun unieke draai aan crypto HODL'ing met hun eigen native token, de KCS.

Wat is er nieuw KuCoin?

Wat is er nieuw aan deze token? , vraagt ​​u zich misschien af? Nou, met dit token krijg je veel meer waar voor je geld. Houders van 6 KCS of meer ontvangen dividenduitkeringen op basis van 50% handelsopbrengsten van de beurs. Dat is enorm. Het betekent dat u letterlijk achterover kunt leunen en de prijs van KCS kunt zien groeien en gaandeweg passief inkomen kunt verzamelen over uw bezit. En groeien heeft het gedaan in de loop van 2021. Dit was een ongelooflijk jaar voor KCS, met winsten van meer dan 650% YTD.

Plus, je kunt 80% korting krijgen op je KuCoin-wisselkosten met KCS Naast een dagelijkse KCS-bonus kun je het ook gebruiken als betaalmiddel voor het boeken van hotels, gamen en zelfs het aangaan van leningen. Het houdt niet op dat het doel van KuCoin 'Empower KCS' als topprioriteit is. KuCoin- en KCS-houders kunnen worden gemachtigd om een ​​VIP-status te krijgen op de in Hong Kong gevestigde beurs, en genieten van lagere maker-taker-vergoedingen die meestal gereserveerd zijn voor enorme BTC-handelsvolumes.

De jongens achter KuCoin hebben zeker grote ideeën en groeien hun imperium snel met toekomstige toevoegingen van DEX en KuChain. Daarover zal meer worden onthuld, maar voorlopig kunnen gebruikers bezig blijven met spot- en margehandel, uitlenen, uitzetten en nog veel meer.