Charles Hoskinson: Mike Novogratz heeft Cardano met een slechte mond omdat hij het niet kan manipuleren

14 Jun 2021

Charles Hoskinson: Mike Novogratz heeft Cardano met een slechte mond omdat hij het niet kan manipuleren

  • Charles Hoskinson heeft gereageerd op de kritiek van miljardair Mike Novogratz dat Cardano zijn waardering niet waard is en heeft 'iets als een sekte' gecreëerd.
  • De maker van Cardano gelooft dat Novogratz dat wel is. alleen slecht pratende Cardano omdat hij, in tegenstelling tot de andere 'VC-munten', ADA niet kan manipuleren en binnenkomen tegen de prijs die hij wil.

Mike Novogratz was op de Bitcoin 2021-conferentie in Miami en aan de zijlijn van het evenement deelde hij zijn gedachten over de markt. Een van de opvallende opmerkingen was dat Cardano overgewaardeerd was en dat het project een soort 'cult-aanhang' had gecreëerd. Nu heeft Charles Hoskinson gereageerd en beweerde dat Novogratz gewoon van streek was dat hij niet aan de touwtjes kan trekken met ADA zoals hij doet met de andere 'VC-munten'.

In zijn interview met Yahoo Finance beweerde de miljardairinvesteerder: "En dus dingen als Cardano, het schokt me, de waardering. En het schokt elke slimme ontwikkelaar die ik ken. Ze hebben iets gedaan om deze rare sekte te creëren. En die dingen gaan niet gemakkelijk dood.”

Novogratz gelooft dat crypto meer over branding gaat dan over de onderliggende technologie, en hij is van mening dat dit de grotere gemeenschap misleidt. Als het op branding aankomt, ziet hij IOHK als een van de bedrijven die dit goed hebben gedaan, soms ten koste van een geweldig product.

Niet gedaan' t maken ons volledige interview, maar Mike Novogratz staat ook op de lijst van slimme mensen die geschokt blijven door Cardano's waardering:

"Ze hebben iets gedaan om deze rare sekte te creëren." #Cardano $ADA pic.twitter .com/ZHAhL0sgLi

— Zack Guzman (@zGuz) 12 juni 2021

Zijn opmerkingen werden niet goed ontvangen in de Cardano-gemeenschap, waarbij velen hem uit voor het tot zondebok maken van Cardano en voor het verkeerd interpreteren van op feiten gebaseerd geloof met geobsedeerde sekteleden.

Hoskinson reageert, roept Novogratz op wegens hypocrisie

Hoskinson, de oprichter van Cardano heeft de Muur uitgeroepen Straatveteraan, die beweerde dat de uitbarsting gewoon was ingegeven door zijn behoefte om Cardano onder controle te krijgen.

Hoskinson verklaarde:

Hij zegt dat hij geen achterdeur ziet om tegen een gunstige prijs binnen te komen. prijs of manipuleer de markt l net als de rest van de VC-munten. Op de een of andere manier zijn eerlijke, transparante, door de gemeenschap geleide cryptocurrencies "culten".

Laat me de miljardair vertalen die voor jullie spreekt. Hij zegt dat hij geen achterdeur ziet om tegen een gunstige prijs binnen te komen of de markt te manipuleren zoals de rest van de VC-munten. Op de een of andere manier zijn eerlijke, transparante, door de gemeenschap geleide cryptocurrencies "sekten" Ik zal onthouden dat Mike https://t.co/NksbE1JWsf

— Charles Hoskinson (@IOHK_Charles) 13 juni 2021

Dit is niet de eerste keer dat Novogratz en Hoskinson contact hebben over Cardano. In maart verklaarde Novogratz op Twitter: "... kan iemand een echte bull-case maken voor ADA? Bouwt iemand erop voort? Gebruik het? Waarom is de marktkapitalisatie zo hoog? Moet het een financieringsmiddel zijn? Het is een van de weinige cryptovaluta die ik in mijn leven niet heb verhandeld.”

Hoskinson reageerde prompt en nodigde hem uit voor een telefoontje om over het project te praten. Novogratz accepteerde de uitnodiging en beweerde dat het binnen een week zou gebeuren. Dit was alles wat er op dat moment was, althans op sociale media. Echter, gezien de meest recente uitwisseling, is het redelijk om aan te nemen dat het gesprek nooit heeft plaatsgevonden.

Ik waardeer de betrokkenheid bij deze vraag echt. Misschien wel het meest dat ik ooit heb gehad gekregen op een vraag. Ik ben bearish, maar zal volgende week een telefoontje plegen met @IOHK_Charles. Misschien kan hij me ervan overtuigen dat ik het mis heb. Het lijkt gewoon te veel marktkapitalisatie voor de hoeveelheid betrokkenheid. Ik houd het simpel. https://t.co/xahpAoRyua

— Mike Novogratz (@novogratz) 12 maart 2021

Novogratz is ook niet de eerste miljardair die vragen stelt Cardano's use cases en waardering. De excentrieke eigenaar van Dallas Mavericks en Shark Tank-persoonlijkheid Mark Cuban was ook sceptisch over het project. Zoals CNF meldde, stelde de miljardair vragen op sociale media over waar Cardano-gebruikers de crypto toepassen. Zoals altijd bood Hoskinson aan om het in detail uit te leggen, deze keer bood hij aan hem te ontmoeten op zijn boerderij in Colorado.

Ik waardeer de betrokkenheid bij deze vraag echt. Misschien wel het meest Ik heb ooit een vraag gekregen. Ik ben bearish, maar zal volgende week een telefoontje plegen met @IOHK_Charles. Misschien kan hij me ervan overtuigen dat ik het mis heb. Het lijkt gewoon te veel marktkapitalisatie voor de hoeveelheid betrokkenheid. Ik houd het simpel. https://t.co/xahpAoRyua

— Mike Novogratz (@novogratz) 12 maart 2021

Gerelateerd: Charles Hoskinson pitcht tegen Mark Cuban, maar de miljardair denkt dat Cardano er nog niet klaar voor is

Hoskinson noemde een aantal zaken die Cardano tot een opvallende cryptovaluta maken:

...we hebben vijf miljoen studenten in Ethiopië, duizenden activa uitgegeven op Cardano , een mooi DApp-ecosysteem dat aan het brouwen is voor de lancering van slimme contracten, een nieuw VC-model met katalysator, een enorme community.