Beeple is medeoprichter van WENEW om zijn CO2-negatieve NFT-platform te bouwen voor iconische momenten op Polygon

25 Jun 2021

Beeple is medeoprichter van WENEW om zijn CO2-negatieve NFT-platform te bouwen voor iconische momenten op Polygon

Singapore, Singapore, 25 juni 2021,

Mike Winkelmann alias Beeple is een buitengewoon getalenteerde digitale kunstenaar, animator en disruptor in de kunstwereld, vooral bekend als de eerste artiest met een digitaal stuk verkocht via Christie's beroemde veilinghuis. Beeple is een sterke evangelist en supporter van NFT's, grassroots-makers en verzamelaars, en heeft geleid tot aanzienlijke belangstelling van de traditionele wereld voor NFT's en blockchain. De aanstaande lancering van WENEW op Polygon brengt die relatie met de gedecentraliseerde wereld een stap verder.

Het NFT-ecosysteem op Polygon is snel gegroeid, met meer dan 150+ NFT Dapps en robuuste NFT-infrastructuur met marktplaatsen zoals OpenSea en NFT-waarderingstools zoals Upshot. Polygon's Commit Chain maakt gebruik van een POS-architectuur, wat betekent dat de NFT's die op Polygon worden geslagen, zeer milieuvriendelijk zijn en een lage ecologische voetafdruk achterlaten.

Dit maakt Polygon de beste schaaloplossing voor het WENEW-platform van Beeple, wiens missie het is om de belangrijkste curator en leverancier van iconische momenten te worden. Gedeelde culturele artefacten beïnvloeden elk individu diep en anders, en WENEW probeert deze relatie tussen de maker en de verzamelaar te beheren.

WENEW zal hun langverwachte NFT-platform lanceren op Polygon en het NFT-aanbod op het platform, inclusief een iconische collectie met Andy Murray's overwinning op Wimbledon 2013 zal worden geslagen op Polygon.

Polygon helpt WENEW op de hoogte te blijven van de milieu-impact van zijn NFT's met hoge oplage. Het NFT-aanbod zal worden geslagen op de snelle, goedkope infrastructuur van Polygon, waardoor de milieu-impact tot een minimum wordt beperkt en gebruiksvriendelijke aankopen mogelijk worden. WENEW zal ook samenwerken met de Open Earth Foundation om een ​​deel van elke aankoop te doneren om hun werk voort te zetten.

Polygon was ook een van de snelstgroeiende DApp-platforms voor Ethereum-schaling en werd in snel tempo de facto standaard voor DeFi, Gaming en NFT's met 500+ Dapps, ~7M dagelijkse txns en 1,8M+ unieke portefeuilles.

De lancering van WENEW is een enorme toevoeging aan Polygon's exponentieel groeiende NFT-ecosysteem, bestaande uit een uitgebreid ecosysteem van NFT-tooling, marktplaatsen, grote merken, artiesten, makers en beroemdheden.

Over Polygon

Polygon is het eerste goed gestructureerde, gebruiksvriendelijke platform voor Ethereum-schaling en infrastructuurontwikkeling. De kerncomponent is Polygon SDK, een modulair, flexibel raamwerk dat het bouwen en verbinden van beveiligde ketens zoals Plasma, Optimistic Rollups, zkRollups, Validium, enz., en Standalone Chains zoals Polygon POS ondersteunt, ontworpen voor flexibiliteit en onafhankelijkheid. De schaaloplossingen van Polygon zijn wijdverbreid gebruikt met 500+ Dapps, ~350M txns en ~1.8M+ unieke gebruikers.

Als je een Ethereum-ontwikkelaar bent, ben je al een Polygon-ontwikkelaar! Maak gebruik van de snelle en veilige txns van Polygon voor uw Dapp, ga hier aan de slag.

Website | Twitter | Reddit | Telegram

Contacten
  • Arun Philips
  • arun.philips@matic.network