Wekelijkse update over DAO Maker: voortgang van de ontwikkeling en nieuwe partners

21 Feb 2021

Wekelijkse update over DAO Maker: voortgang van de ontwikkeling en nieuwe partners

DAO Maker zet in op het ontwerpen van innovatieve producten, waardoor gebruikers de best mogelijke ervaring kunnen hebben die past bij de steeds groeiende cyclus van crypto-acceptatie. Onze gemeenschap sprak en we luisterden. Onze denktanks en ingenieurs werkten toen aan het creëren van wat in de publieke belangstelling was. DAO-maker presenteert met trots:

  • Yield Shield

Na het grote succes van Orion en OpenPredict in de afgelopen 6 maanden, heeft DAO Maker brengt zijn volgende in-house incubatieproject uit. YieldShield.com is een algoritmische DeFi-boer. Het past de gegevensanalysestandaarden van multi-miljarden dollars hoogfrequente handel toe ... op DeFi-landbouw.

  • Xend SHO

Xend Finance is een van de DAO Makers-klanten, die een openbare verkoop in SHO-formaat op hun platform. Ze worden ondersteund door Binance en Google Developers Launchpad.

  • SHO-communityregels en update van uitzetten

Op basis van feedback van de community hebben we deze aangepast onze SHO-regels, zodat alle kleinere en grotere $ DAO-hodlers die trouw aan het project zijn, dienovereenkomstig ten goede komen.

Met betrekking tot Business Development was het ook een drukke week voor het team van DAO Maker. In de loop van de week hebben we partnerschappen aangekondigd die ten goede komen aan cryptoliefhebbers in de EU en de VS. Coinsbit-uitwisseling die het DAO-token overneemt op hun platform, dat het roebelpaar toevoegt aan de DAO Makers FIAT-familie. Vanaf 2 maart kunt u onder andere $ DAO / RUB-paren verhandelen. Gebruikers zullen ook in staat worden gesteld om Euro te gebruiken en deze rechtstreeks van hun bankrekening in te wisselen voor DAO en vice versa. Dit partnerschap zal het proces voor onze Russische en GOS-aanhangers vergemakkelijken en zal het ecosysteem efficiënter maken.

Om door te gaan met het volgende DAO / EUR-paar, zijn we een partnerschap aangegaan met Guarda Wallet, een van de eerste fiat-swapproviders ter wereld en een gewaardeerde bijdrage aan ons ecosysteem. Net als bij Coinsbit, kunt u met Guarda DAO voor euro's rechtstreeks vanaf uw account kopen.

  • Bibox zal DAO overnemen, waardoor onze toegang tot de Chinese markt wordt vergroot.
  • Kardiachain zal toegang tot ecosystemen mogelijk maken voor het DAO-token, waardoor DAO Maker toegang heeft tot hun uitgebreide reeks oplossingen, waaronder: Mainnet, KAI Master Wallet, KAI Membership App, KAIStarter. Uitbreiding met meer partnerprojecten, KAI DeFi Wealth Management, KAI Staker, KAI Membership - Mobile Banking Integration, KAI NFTs, Enterprise / Government Network Integration en DID Integration
  • Sparkpoint neemt DAO over in hun Sparkpoint-portemonnee-app. Het beschikt ook over een ingebouwde gedecentraliseerde uitwisseling, mogelijk gemaakt door Changelly.
  • EzDefi is officieel een strategisch partnerschap aangegaan met DAO Maker en heeft DAO toegevoegd aan hun portemonnee-inventaris, waardoor leden van de gemeenschap DAO vrij opslaan, overdragen en gebruiken.

Last but not least, hartelijk welkom bij GBA in de vereniging van DAO Maker. We willen graag dat je onze volgende partner, GBA, de Governmental Blockchain Association die vanuit de VS opereert, welkom heet. GBA verbindt overheden en instellingen en helpt blockchain-oplossingen te promoten op intergouvernementeel en intragouvernementeel niveau. Elke werkgroep binnen de GBA houdt zich bezig met verschillende vraagstukken, waarbij wordt onderzocht waar welke blockchain-oplossing kan worden toegepast. Deze samenwerking zal een brug slaan tussen de sociale mijnbouwplatforms van DAO Maker en het netwerk van GBA, waardoor wederzijdse interesse in beide gemeenschappen wordt gewekt. Er is een universum van synergieën in het verschiet. Je kunt er naar uitkijken ons te zien op hun offline en online kanalen. Op 17 maart zullen we spreken over Next Generation Development Platforms tijdens een door GBA gehoste paneldiscussie.