Scott Minerd van Guggenheim waarschuwt investeerders dat Bitcoin nog 50% kan verliezen voordat het een echte bodem vindt

26 Jun 2021

Scott Minerd van Guggenheim waarschuwt investeerders dat Bitcoin nog 50% kan verliezen voordat het een echte bodem vindt

  • Guggenheim's Scott Minerd heeft investeerders gewaarschuwd dat de echte bodem er nog steeds niet is en dat Bitcoin nog eens 50 procent naar de bodem kan zakken op $ 15.000.
  • Met de bodem nog ver weg , denkt de prominente belegger dat beleggers niet "bezorgd moeten zijn om nu geld in bitcoin te steken".

Guggenheim's CEO Scott Minerd is van gedachten veranderd over het volgende doelwit van Bitcoin in de nabije toekomst. Op het hoogtepunt van de positieve run een paar maanden geleden, verklaarde Minerd dat het digitale activum zou stijgen tot $ 600.000. Sinds de prijs van $ 65.000 in het eerste kwartaal van het jaar, is Bitcoin ongeveer 50 procent kwijtgeraakt en ruilt het voor $ 31.000 op het moment van publicatie.

Topanalisten hebben, sinds de daling onder $ 40.000, investeerders opgeroepen te accumuleren met de verkoop van activa met een korting. Minerd is echter niet dezelfde mening toegedaan. Volgens de multi-miljard dollar investeringsmaatschappij Guggenheim CEO, moet Bitcoin zijn echte bodem nog vinden. In een gesprek met CNBC waarschuwde hij dat Bitcoin nog eens 50 procent van zijn huidige dieptepunt zou kunnen verliezen om zo laag als $ 15.000 te bereiken.

Verwant: de huidige dip is gewoon een nieuwe dag in crypto, het is niets vergeleken met wat we' heb eerder gezien: Kraken CEO

“De echte bodem, als je naar de technische details kijkt, zou $ 10.000 de echte bodem zijn, weet je, dat is waarschijnlijk een beetje extreem, dus ik zou zeggen $ 15.000,” legde Minerd uit . Hij verklaarde verder dat Bitcoin waarschijnlijk een paar jaar zijdelings zou consolideren. Minerd is van mening dat de uitzonderlijke prestaties van Bitcoin gedeeltelijk werden veroorzaakt door een toename van de liquiditeit van de centrale bank. Nu overheden de geldstroomprogramma's terugdraaien, zal de vraag naar Bitcoin beginnen af ​​te nemen.

Bitcoin: kopen of uitbetalen?

Zoals CNF meldde, hebben JPMorgan-analisten ook gewaarschuwd dat Bitcoin zou de komende maand kunnen dalen tot $ 25.000. JPMorgan concludeerde dat het onwaarschijnlijk was dat Bitcoin getuige zou zijn van een capitulatie tenzij Bitcoin onder de $ 20.000 zakte. Een meerderheid van technische analisten voorspelt dat Bitcoin het niveau van $ 20.000 heeft ingesteld als langetermijnondersteuning.

Lees meer: ​​JPMorgan-strategen verwachten dat Bitcoin $ 25.000 zal bereiken na de ontgrendeling van Grayscale GBTC-aandelen

Michael Saylor wiens firma, Microstrategy, zich tijdens deze dip heeft opgehoopt, heeft herhaald dat zijn focus op de lange termijn ligt. Saylor merkte op dat Bitcoin de komende jaren gegarandeerd hoger zou zijn dan het nu is en dat er tussendoor volatiliteit zou zijn. De CEO heeft zijn techniek gedemonstreerd door de afgelopen weken nog eens $500 miljoen aan Bitcoin te verwerven.

Hij is misschien wel 's werelds grootste Bitcoin-stier. Michael Saylor van Microstrategy heeft de Bitcoin "dip" gekocht. Maar wat als het niet zomaar een dipje is?

Hij legt zijn plan uit aan @emilychangtv https://t.co/wa5vyfUdBS pic.twitter.com/PQ5s1T2Y1U

— Bloomberg Technology (@technology) 25 juni 2021< /p>

Bitcoin heeft dit weekend opnieuw een dip genomen. Na eerder deze week tot $ 35.000 te zijn gestegen, is het digitale activum teruggekeerd om de ondersteuning van $ 31.000 te testen nadat het in de afgelopen 24 uur meer dan 10 procent had weggevaagd.