Polkadot (DOT) eindelijk gelanceerd op CoinbasePro

15 Jun 2021

Polkadot (DOT) eindelijk gelanceerd op CoinbasePro

  • CoinbasePro heeft Polkadot (DOT) officieel gelanceerd en zal vanaf 16 juni beschikbaar zijn voor de handel.
  • Polkadot is bezig met zijn laatste stukje kernfunctionaliteit, de parachains beloofd in de Polkadot whitepaper.

Coinbase heeft opnieuw de lancering aangekondigd van een andere snel stijgende cryptocurrency, Polkadot, kort nadat Dogecoin beschikbaar kwam voor handel. Volgens het officiële rapport begint de handel op woensdag 16 juni op of na 9 uur Pacific Time wanneer aan de handelsvoorwaarden wordt voldaan.

De handel op DOT-USD, DOT-BTC, DOT-EUR, DOT-GBP en DOT-USDT zou in drie fasen worden ingevoerd zodra er voldoende aanbod is. De fasen zijn post-only, limit-only en full-trading. Voorlopig worden inkomende overboekingen voor DOT geaccepteerd voor CoinbasePro. Gebruikers van Coinbase.com en de mobiele app van de consument kunnen voorlopig niet in DOT handelen.

Brian Armstrong, de CEO van Coinbase, heeft onlangs onthuld dat het bedrijf de snelheid waarmee activa worden beoordeeld en aan de site worden toegevoegd, zou versnellen.

We zullen snel in een wereld zijn waar er zoveel zijn dat we het niet kunnen bijhouden tenzij we dat proces versnellen.

Hij zei ook dat zijn concurrenten voegen momenteel activa toe met grote handelsvolumes en groeiende marktkapitalisaties die ze momenteel niet ondersteunen. Polkadot heeft bijvoorbeeld een stijgende vraag met veel projecten in de pijplijn.

Polkadot-ecosysteem snelgroeiend

Polkadot is een protocol dat ervoor zorgt dat cross-blockchain-overdrachten voor elk type gegevens of activa zijn ingeschakeld. Het werd in feite opgericht om een ​​hoge mate van veiligheid en schaalbaarheid te bereiken. Momenteel is Polkadot bezig met zijn laatste stukje kernfunctionaliteit, de parachains beloofd in de Polkadot-whitepaper. Het zal binnenkort klaar zijn voor lancering op Polkadot en zal worden ingeschakeld via on-chain governance. Dit is nadat het project is getest, geoptimaliseerd en gecontroleerd. Ze bevinden zich momenteel in de Kusama-uitrol en de slotveiling in deze fase. Kusama zal dienen als een extra proeftuin voor parachains.

Kusama-governance zal eerst stemmen om parachain-functionaliteit mogelijk te maken via runtime-upgrade. Daarna kan het stemmen om slotveilingen te starten en eventuele parachains van algemeen belang toe te voegen.

De upgrades zijn ook in ontwikkeling, waaronder de upgrade naar de Cross-Chain Message Passing (XCMP) en de lancering van parathreads.

Het Polkadot-ecosysteem groeit snel omdat zijn visie verschillende projecten heeft aangesproken. IOST, het Proof-of-Believability Smart Contract-platform, heeft onlangs aangekondigd een samenwerking aan te gaan met Polkadot om de interoperabiliteit tussen ketens te promoten.

? Apron Network x IOST

Door deze samenwerking zal @apronofficial1 node-services, on-chain data-indexeringsservices, prijsfeedservice leveren , en andere gedecentraliseerde infrastructuur voor @IOST_Official en zijn ecosysteemontwikkelaars.https://t.co/dkk00BHZsw

— Polkadot News (@polkadotnews) 17 maart 2021

Bovendien kondigde de Graph eerder een samenwerkingsovereenkomst met Polkadot aan om ontwikkelaars in staat te stellen een krachtig protocol op zijn platform te bouwen.

Dit zal ontwikkelaars ondersteunen bij het bouwen van krachtige applicaties op Polkadot met behulp van The Graph, zoals en stellen ontwikkelaars uit alle ondersteunde ecosystemen in staat om subgrafieken te onderzoeken.

Het activum heeft gereageerd op de CoinbasePro-lijst met een stijging van 9 procent in de afgelopen 24 uur en een handelsvolume van $ 3 miljard. DOT handelt momenteel op $24.