MATIC is nu genoteerd op dYdX, een krachtige en gedecentraliseerde eeuwigdurende handelsbeurs

14 Jun 2021

MATIC is nu genoteerd op dYdX, een krachtige en gedecentraliseerde eeuwigdurende handelsbeurs

San Francisco, Californië, 14 juni 2021,

Polygon en dYdX hebben de notering aangekondigd van MATIC op dYdX, een gedecentraliseerd eeuwigdurend handelsplatform gebouwd op Ethereum.

dYdX is een toonaangevende gedecentraliseerde beurs die momenteel eeuwigdurende, margehandel en spothandel ondersteunt, evenals uitlenen en lenen. dYdX draait op Ethereum en stelt gebruikers in staat om te handelen zonder tussenpersonen.

U kunt nu MATIC verhandelen met 10X leverage, cross-margin en nul gaskosten op de snelle, veilige handelsinfrastructuur van dYdX.

dYdX maakt gebruik van StarkWare's zkSTARKS-technologie, een vorm van ZK-Rollup-technologie die de handelsafwikkelingscapaciteit van dYdX aanzienlijk verhoogt, terwijl de beveiliging nog steeds gebaseerd is op de onderliggende Ethereum-blockchain. De dYdX-integratie van StarkWare combineert STARK-bewijzen voor data-integriteit met on-chain databeschikbaarheid om een ​​volledig non-custodial protocol te garanderen. Transacties worden afgewikkeld op een Layer 2-systeem, dat periodiek Zero-Knowledge Proofs publiceert naar Ethereum.

De notering op dYdX zal verdere liquiditeit van MATIC in het Ethereum-ecosysteem mogelijk maken, waardoor gebruikers MATIC tegen veel lagere kosten kunnen verwerven en sluit je aan bij het Polygon-ecosysteem.

Over Polygon 

Polygon is het eerste goed gestructureerde, gebruiksvriendelijke platform voor Ethereum-schaling en infrastructuurontwikkeling. De kerncomponent is Polygon SDK, een modulair, flexibel raamwerk dat het bouwen en verbinden van beveiligde ketens zoals Plasma, Optimistic Rollups, zkRollups, Validium enz. en Standalone Chains zoals Polygon POS ondersteunt, ontworpen voor flexibiliteit en onafhankelijkheid. De schaaloplossingen van Polygon zijn wijdverbreid gebruikt met 400+ Dapps, ~240M txns en ~1,5M+ unieke gebruikers.

Als je een Ethereum-ontwikkelaar bent, ben je al een Polygon-ontwikkelaar! Maak gebruik van de snelle en veilige txns van Polygon voor uw Dapp, ga hier aan de slag.

Website | Twitter | Reddit | Telegram

Contactpersonen
  • Druk
  • info@marketacross.com