Elon Musk lacht de vermeende "anonieme" dreiging weg

14 Jun 2021

Elon Musk lacht de vermeende

  • Elon Musk werd in een video ervan beschuldigd meer geld te verdienen met de verkoop van koolstofkredieten en overheidssubsidies dan met het verkopen van voertuigen.
  • Elon Musk heeft die video in een tweet bespot.
  • li>

Onlangs werd gemeld dat Anonymous, een gedecentraliseerde internationale hacktivistische beweging die bekend staat om zijn cyberaanvallen op regeringen, overheidsinstellingen en particuliere bedrijven, een video op YouTube heeft geüpload waarin de werkelijke bedoeling van de opmerkingen van Elon Musk op Bitcoins.

De video beschuldigde Musk ervan meer geld te verdienen met het verkopen van koolstofkredieten en overheidssubsidies dan met het verkopen van voertuigen. Volgens de verteller heeft Musk waarschijnlijk $ 1,5 miljard geïnvesteerd in Bitcoin met geld dat is verkregen van de overheidssubsidies. Ook werd hij ervan beschuldigd zich met opzet los te maken van Bitcoin om geld van de overheid te blijven krijgen. De CEO van Tesla zou ook de Bitcoin-mijnwerkersraad hebben gevormd met plannen om Bitcoin te centraliseren.

Je denkt misschien dat je de slimste man in de kamer bent, maar nu heb je je gelijke gevonden. Wij zijn anoniem! We zijn een legioen! Verwacht ons.

De video stelt verder dat Musk meer bezig is met superioriteit en een redderscomplex dan met de indruk dat hij de wereld wil redden.

De afgelopen jaren heb je een van de meest gunstige reputaties gehad van iedereen in de miljardairklasse, omdat je hebt geprofiteerd van de wens die velen van ons hebben om te leven in een wereld met elektrische auto's en ruimteverkenning . Onlangs ... beginnen mensen je te zien als een andere narcistische rijken die wanhopig op zoek is naar aandacht.

De crypto-gemeenschap werd gewekt door de video en riep Musk op om erop te reageren. Interessant genoeg reageerde hij amusant.

Zelfs geen goede nep-anoniem "Het artikel zit achter een betaalmuur en het lijkt erop dat de hackvaardigheden van Anonymous niet genoeg zijn om erachter te komen.

Anoniem mag niet achter de video zitten

@YourAnonNews, een van de anonieme Twitter-accounts, heeft ontkend dat de video is vrijgegeven. Bezoekers werden doorverwezen naar een ander anoniem account met bijna 15.000 volgers, genaamd @BSCAnon. Dit account ontkende ook elke betrokkenheid bij de video. Het derde anonieme account geïdentificeerd als @YourAnonCentral met 5,7 miljoen volgers tweette de link naar de YouTube-video met een bijschrift van wat daar werd verteld.

Hoewel een van de drie accounts van Anonymous de video heeft getweet, zijn mensen er sterk van overtuigd dat de video slechts de gedecentraliseerde hackergroep nabootst. Het vermoeden bestaat dat de stem niet die van Anon is. Ze zijn echter van mening dat Anonymous in de toekomst betrokken kan raken.

Hackgroep Anoniem brengt langdurige YouTube-dreiging uit aan Elon Musk voor het verpesten van de dromen van kleine Bitcoin-investeerders https://t.co/daQjDrQ8Zm

— Dagelijkse mail online (@MailOnline) 6 juni 2021